НАЙ ГОЛЯМАТА В СВЕТА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

TOTALINE е търговска верига за продажба на едро и дребно на резервни части, инсталации, монтаж, подръжка, оборудване и ремонт за секторите като отопление, охлаждане, климатизация, водни пречиствателни станции, високо налягане, кип и автоматика.

 

TOTALINE  в своята област е най- голямата организация в света за продажба на огинални одобрени части (FOP) с високо качество по  възможност в най-кратък срок на доставка и най-изгодна цена. 

TOTALINE  е организация от грурата на световният лидер Carrier Corporation  с регистрирана търговска марка в секторите като отопление, охлаждане, климатизация, водни пречиствателни станции, високо налягане, кип и автоматика.

 

TOTALINE  като идея за маркетинг е родена в началото на 1980 г. През 1984 г.  в САЩ  е започнало свормирането на 7 магазина.  Днес в Европа, Близкия Изток, Егирет и Арабския полуостров броят на маркетите е достигнал до  900.

 

TOTALINE възползвайки се от 50 годишният опит и знания на Аларко Саггier в Турция през октомври 2002 год. в Истанбул е открит първият представителен  маркет.


My status