Bilse.Ltd


Tehnologia de filtrare a aerului BILSE


Ca parte a departamentului de cercetare în dezvoltarea sa de cercetare de succes folosește asistența de produse de inginerie, dezvoltarea de produse și aplicații de inginerie. Prin intermediul programelor de instruire și al resurselor complete, calitatea filtrării aerului în interior (IAQ) este planificată pentru a transfera informații tehnice utilizatorilor despre planurile lor.


MAȘINI BILSE

Pentru a oferi o gamă completă de servicii producătorilor de ferestre AL și PVC pentru mașinile din tablă din Bulgaria și din alte țări balcanice. Scopul nostru este să oferim cele mai bune produse și servicii pentru producătorii de uși și ferestre din PVC și aluminiu, precum și industriei cu o nouă abordare prin combinarea inovației și a calității cu experiența acumulată de-a lungul anilor. Concentrația noastră constantă pe cerințele pieței și dorințele clienților ne-a stimulat întotdeauna să ne gândim la soluții noi inspirate de principiile standardizării și eficienței, chiar și în cele mai vechi stadii. Ca partener al companiilor, lideri mondiali în domeniile lor pentru Bulgaria, transferăm și modernizăm produsele lor de experiență, de cunoștințe și de calitate pentru o soluție cuprinzătoare de nevoi tehnologice și funcționale, productivitate ridicată, calitate, precizie și fiabilitate. Susținută de experiența și cunoștințele acumulate în sectorul PVC, aluminiu și aliaje ușoare, compania vrea să se dezvolte împreună cu clienții săi, oferindu-le soluții, servicii și servicii extrem de inovatoare.

 

UTILAJE DIN ALUMINIU

MASINA DE DEBITAT PROFILE LA DOUA CAPETE, AUTOMATA EKO 420mm 7200 MAȘINĂ CNC DE PERFORARE CU GĂURI PROFILATE PERGOLA MASINA DE SERTIZAT PROFILE ALUMINIU AUTOMATA CUT 50 AL CENTRU DE PRELUCRARI CU CNC, ALUMINIU
My status